PROFESIONISTILOR

Dacă sunteți profesionist în domeniul gastronomic, vă invităm să faceți o rezervare și să folosiți Academia noastră Culinară. Se află pe o proprietate unică în Transilvania în satul Criț, la 10 km distanță de satul Viscri care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vă invităm să explorați acest loc extraordinar – să savurați produsele sale naturale – și să realizați propriul dumneavoastră eveniment împreună cu studenții dumneavoastră.

De asemenea ne bucurăm să organizăm seminarii și reuniuni private la alegera dumneavoastră, în orice sezon, sau pe subiecte specializate.

Puteți, bineînțeles, să vă alăturați oricărui eveniment deja creat de noi; fiți oaspetele noastru și veți avea chiar oportunitatea de a gusta din produsele de sezon din grădina noastră și din regiune.

Regiunea transilvăneană în care ne aflăm se numește Târnava Mare și este foarte bogată în produse naturale: o gamă largă de legume crescute organic, o varietate mare de cărnuri, produse din lapte, miere cu arome de diverse ierburi și flori, si diverse vinuri sunt disponibile.

În zonă sunt păduri de unde puteți aduna diverse ierburi, fructe de pădure și alune, o selecție variată de plante și legume sălbatice comestibile, cum ar fi ciuperci de pădure și chiar trufe în timpul iernii. Transilvania este un loc excepțional pentru produse naturale pentru că este o zonă în care predomină solul vulcanic – acolo crește cam tot ce ți-ai dori să crească. Încă mai sunt urși și lupi în zonă – sfatul nostru : nu mergeți la cules în pădure fără un ghid. Întreaga regiune este protejată conform legislației UE.

Cireșe sălbatice, coacaze, mure, zmeura, rubarba si alte fructe de livada sunt disponibile în diferite anotimpuri ale anului.

Octombrie este momentul când facem vinul de masă din vița de vie din curtea noastră. Sfârșitul lunii decembrie este timpul în care porcii sunt sacrificați și apoi pregătiți pentru mâncăruri tradiționale, de care ne bucurăm de Craciun și în ziua de Anul Nou. Multe tipuri de carne afumată și carne marinată rece împreună cu cârnați și o varietate de mâncăruri tradiționale din carne pot fi savurate și veți avea în plus posibilitatea de a găti împreună cu sătenii. 

Dacă aveți solicitări speciale sau pur și simplu vă doriți să aflați mai multe despre cele de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail și vă vom oferi bucuroși mai multe informații

Rezervati acum