Bine ati venit la Convivium Transilvania

In inima Transilvaniei, aproape de cele mai interesante vestigii ale Patrimoniului Mondial UNESCO, proprietatea noastra saxona datand din secolul 18, ofera locul ideal de a experimenta mostenirea istorica si culturala a Transilvaniei, stilul ei de viata authentic si traditia culinara locala.
In timpul sederii dumneavoastra va puteti bucura de: vizitarea satelor sasesti, vizitarea bisericilor fortificate si a citadelelor medievale ale Transilvaniei; plimbari si cules prin padurile inconjuratoare; clase de gatit a felurilor traditionale locale; o experienta in facerea vinului; vizite la pietele de produse sau la stana de oi; achizitionarea de produse de la fermieri si demonstratii ale unor procese alimentare stravechi ca facutul painii sau al branzei.

Experienta culturala si culinara autentic transilvaneana

Fa-ti timp sa cunosti cu adevarat Transilvania

Aproape de satul Viscri, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO, în satul săsesc Criț (în germană: Deutsch Kreuz), proprietatea noastră în stil săsesc proaspăt renovată și confortabilă, construită și deținută in trecut de familia Hellwig in, datând din secolul al XVIII-lea, oferă oportunitatea de a vizita tot ceea ce înseamnă moștenirea istorică a Transilvaniei și de a descoperi gastronomia tradițională și naturală a regiunii.

Pajiști și păduri – există sute de hectare de pajiști și păduri protejate în zona Criț, Viscri și Mesendorf, unde nu există pesticide otrăvitoare și agricultură intensiv mecanizată, globalizată – un loc unde oile, caprele și vitele sunt libere. Păduri străvechi pline de urși și lupi. Un mediu natural fără presiunile vieții citadine – un loc unde poți respira liber. Există, de asemenea, și multe dumuri pentru mers cu bicicleta, excursii și plimbări pentru a descoperi și explora zona.

Pentru a citi in continuare

Un loc in care sa te bucuri impreuna cu ceilalti si in care sa creezi timpuri conviviale!

Pentru a lua parte intr-una din Aventurile Transilvanene, puteti sa va inregistrati in unul din atelierele Academiei Culinare Transilvania si sa va bucurati atat de o experienta culinara, cat si de o placuta vacanta, puteti lua parte intr-o Aventura Culturala Transilvaneana, o sarbatoare in Transilvania (pentru grupuri mai mari de 4 persoane), sau puteti sa urmati traseul de Rezervari trimitandu-ne datele alese.
  • AVENTURI CULTURALE SI CULINARE
  • CAZARE
  • ATELIERE SI SEMINARII CULINARE
  • CLASE DE GATIT CU IMPLICARE DIRECTA
  • EVENIMENTE PERSONALIZATE SI TEAM BUILDING

În inima Transilvaniei

Book Now

Be sure to catch the summer fever!

Discover the essence of lost beauty right in the heart of Transylvania!
Book Now